Het laatste nieuws volgen?

Wilt u het laatste nieuws van Steenbergen in Beeld volgen? like dan onze Facebook pagina, ons YouTube kanaal, het Youtube kanaal N257TV of houdt het nieuws op de website in de gaten.

Politieke ambitie?

Heeft u politieke ambitie en wilt u zich aansluiten bij Steenbergen in Beeld? Neem vooral contact met ons op!


Klacht of tip?

Heeft u een klacht over de gemeente of voelt u zich benadeeld? Laat het ons weten via de contact pagina.


N257TV en Steenbergen in Beeld?

N257TV is een Steenbergs vlogkanaal. Wij onderhouden een goede verstandhouding met dit YouTube kanaal. N257TV is niet verbonden met Steenbergen in Beeld daarom moet dit gezien worden als twee verschillende zaken.


OPS en de arbeidsmigranten

Wederom weer een vreemd verhaal over het Ondernemers Platform Steenbergen (OPS). Voorzitter van het OPS en ex-wethouder, Leo Heijmans is oprichter en adviseur van Argidienst. De zoon van de heer Heijmans is tevens directeur van dit bedrijf. Dit bedrijf is een uitzendbureau. Dit uitzendbureau is werkgever van een groot deel van de arbeidsmigranten op de reinierpolder. Zou dit de reden zijn dat de gemeente zo laat begint met handhaven? Ook vinden wij het weer erg toevallig dat Agridienst werknemers levert aan de gemeente. Dit verklaart gelijk waarom het Ops niets aan de arbeidsmigranten overlast heeft gedaan. Ook nu laat het OPS niets horen. Het OPS weigert blijkbaar problemen bij de bedrijven op te lossen, als ze hier zelf aan verdienen.