Het laatste nieuws volgen?

Wilt u het laatste nieuws van Steenbergen in Beeld volgen? like dan onze Facebook pagina, ons YouTube kanaal, het Youtube kanaal N257TV of houdt het nieuws op de website in de gaten.

Politieke ambitie?

Heeft u politieke ambitie en wilt u zich aansluiten bij Steenbergen in Beeld? Neem vooral contact met ons op!


Klacht of tip?

Heeft u een klacht over de gemeente of voelt u zich benadeeld? Laat het ons weten via de contact pagina.


N257TV en Steenbergen in Beeld?

N257TV is een Steenbergs vlogkanaal. Wij onderhouden een goede verstandhouding met dit YouTube kanaal. N257TV is niet verbonden met Steenbergen in Beeld daarom moet dit gezien worden als twee verschillende zaken.


Gestolen heftruck teruggevonden!

Wederom weer goed nieuws gekregen. Steenbergen in Beeld en N257TV hebben de heftruck, die op 8 augustus gestolen is in de Lancasterstraat, terug gevonden. Nadat deze gestolen was, hebben wij de problematiek omtrent de criminaliteit op de Reinierpolders bekend gemaakt en de camerabeelden bekeken. Door de verspreiding van onze informatie hebben wij gisteren de telefonische tip gekregen waar de heftruck staat. De tipgever/aangever wilde niet bekend worden gemaakt, de politie is ingeschakeld en vandaag kreeg de wettige eigenaar zijn heftruck terug.
De vermoedelijke dader is vertrokken van de Reinierpolder.

Als deze zaak in handen van de politie was gebleven, had deze man zijn heftruck nog niet terug. We zijn benieuwd hoelang het duurt voordat de politie de dader te pakken heeft.
We willen met deze actieve houding op deze manier de criminaliteit blijven aanpakken, en het de criminelen moeilijk maken. Het eerste concrete plan is om mensen te leren, hoe ze met criminaliteit moeten omgaan.