Wie zijn wij ?


Wie zijn wij?

Wij zijn een Steenbergse politieke partij opgericht in 2017. Onze partij is voortgekomen uit onze eerdere politieke activiteiten, ontevredenheid en ambities. Onze partij onderhoudt een goede samenwerking met N257TV, een Steenbergs politiek vlog kanaal. De mensen achter de partij en de lijst zullen in de loop naar de verkiezingen bekend gemaakt worden.


Wij staan voor een corruptie-en vriendjespolitiek vrij Steenbergen. Wij doen er als ongekozen partij alles aan om een falend overheidsbeleid, waar de burger de dupe van is, tegen te gaan.
We onderzoeken allerlei politieke zaken. Dit doen wij door kritisch te kijken, het nieuws in de gaten te houden, goed te luisteren naar de burgers, de politiek vragen te stellen en alle misstanden naar buiten te brengen. Wij willen een gezond bestuur als stevige fundering creëren om daar een nieuw en beter beleid op te bouwen.


Wij zijn zeker geen one-issue partij die alleen gefocust is op het in de gaten houden van het bestuur. Naast het controleren en op de vingers tikken, willen wij het huidige bestuur en beleid verbeteren. En waar kan, nieuw beleid en ideeën uitvoeren. Kort gezegd willen wij een open, vrij en realistisch bestuur van onze gemeente. Een aantal belangrijke onderwerpen voor ons zijn:


- Leefbaarheid van de kernen;
- Beter contact met de kernen;
- De kernen haar eigen identiteit laten bewaren;
- Realistische en betere beveiliging van Steenbergen;
- Betere beveiliging in de gemeente;
- Een realistisch klimaatbeleid;
- Arbeidsmigranten;
- Probleemsituaties in het verkeer oplossen;
- Realistisch en vrij softdrugsbeleid
- Meer aandacht voor kern de Heen;
- Een betere relatie met Dinteloord.

Dit is zomaar een greep uit onze onderwerpen/standpunten. Wilt u meer van onze standpunten zien, kijk dan bij onze standpunten.